torsdag, januari 01, 2009

Trollet antecknar

Halojsan! Igår kväll vart riktigt lyckad. Jag och Karolina var och shoppa i förrgår och lyckades hitta grejor att ha på oss. Vi stod och prova kläder i en timme inne på H&M och det ända vi kom därifrån med var en röd Catwoman t-shirt (som jag köpte) och en svart vitprickig kjol (Karolina köpte). Sen sprang vi runt i lite olika och till sist hitta Karolina en klänning på Gina Tricot, den var svart, jättekort och räfflag eller vad man ska kalla det. Jag försökte desperat hitta en kjol till min catwoman tröja, men no luck. Iaf, vi förökte hitta röda strumpbyxor till Karolina, jag köpte grejor att ha i håret på H&M och så höll alla affärer på at5t stänga och vi rusa runt och försökte hitta röda eller randiga strumpbyxor och till sist tyckte jag mig skymta ett par på Lindex genom fönstret så Karolina smet in medans de höll på att stänga och som vi sneare konstaterade så tänkte hon inte utan köpte ett par asfula "slampstrumpar". Det gick upp till knät, med spets runt knät, var typ lite nätaktiga men ändå inte och röda. Igår när vi fixa oss så tror ja hon fick låna ett par strumpbyxor av sin mamma, de var svart med röda kors och inte alls slampiga.

Iaf, jag hade min röda tröja, en av mammas gamla tröjor som jag klippt sönder till en kjol och armarna på tröjan till, ja va kallar man det? Såna där man har på armen, som handskar men utan fingrar, iaf, och leggins, mina röda converse, och rött nagellack. Mitt hår vart över förväntan bra. Allting var jätte tuperat. Irma gjorde det och när jag kolla i spegeln fick ja typ panik, men det fixa säga. Ena sidan platta ja till lite med två jätte stora hårspännen och andra sidan fick vara jätte stor med en stor röd ros på. Jag sota mina ögon och massor med kajal, rött läppstift och rouge. Det vart riktigt bra. Det ända lite roliga var att några som vi inte sett på ett och ett halvt år var där. De hade inte tycks fatta att det var maskerad och de kände knappt igen mig. :P

Nu sitter jag här i min morgonrock (sov till 13.00) och skulle lätt kunna förväxlas med ett troll och med ett kilo hårspray i håret.

Btw så vart pannacottan himmelskt god. Och jag tror att det var fler som tyckte det. Det var ju bara 4/10 av barnen som inte åt av den.

Inga kommentarer: