söndag, december 28, 2008

Twilight

Okej, ja vet, ja e lite efter men idag såg jag Twilight hos Issa och OH MY GOD va mycket bättre boken är. Alla karaktärer är så enkla i filmen. Jasper ser mest ut som om han kmr få psykbrott när som helst, Alice är onaturligt snäll, Rosalie är en bitch, Emmet en show off muskleknutte, Jessica är en pappa betalar tjej, Mike en påflugen idrottskille, Edward, ja vad ska ja säga om Edward, ja kan inte säga att Robert Pattinson inte är snygg, Edward är så snäll och snygg och mystisk i boken. I filmen är han, ja, snygg och mystik.

Iaf, allting händer så jäkla snabbt i filmen. Ena sekunden sitter han och försöker motstå att mörda henne och andra sekunden så sitter de på hennes rum och hånglar. Ok, inte riktigt hånglar då, men ändå.. Saker tar längre tid än två minuter att hända i boken. Och vadå Jacob är gammal? Ska inte han vara typ 13 eller nåt?

Jag kanske är lite elak, jag såg ju den faktiskt på en laptop, ihopträngd på Issas säng och med en Nea som med jämna mellanrum utbrister "Anna, SERIÖST!". Får väl ge den en bättre chans nån annan gång när jag ser den på en tv och med lite mer plats och utan att Nea och Anna sitter brevid varandra.

2 kommentarer:

Qaktuz sa...

Läser Twilight boken just nu och kan bara anmärka att Jacob är 15 ;)

Måste också se filmen någon gång!
Men ska nog läsa ut boken först.
Fast kommer nog kanske att bli besviken på filmen eftersom att boken alltid brukar vara mycket bättre..
Men jag måste ju ge den en chans (A)

Anonym sa...

anledningen till att allt gar sa snabbt i filmen e att det inte funkar att fa med alla detaljer!
till viss del haller jag med dig! nar man laser boken sa lever man sig in i historien! men filmen... vet inte riktigt vad jag ska saga om den... Men jag tror att det skulle vara svart att gora en jatte bra film av twilight saga.
filmen blev i alla fall ratt bra! men bokerna e battre! precis last klart den sista! GRYMT BRA